ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

SVA – Jean Rose

Την εβδομάδα που μας πέρασε είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα οργανωμένα σφαγεία της Ευρώπης, το οποίο αποτελεί εδώ και χρόνια τον βασικό μας προμηθευτή στον τομέα του μοσχαριού. Παρακολουθήσαμε όλη τη διαδικασία σφαγής μέχρι την ταξινόμηση και κατηγοριοποίηση των μοσχαριών, ενώ συμμετείχαμε και στη διαλογή του δικού μας εβδομαδιαίου φορτίου.

Επίσης στην περιήγηση μας στη Γαλλία είχαμε τη δυνατότητα να επισκεφτούμε και να γνωρίσουμε έναν νέο εν δυνάμει συνεργάτη στον τομέα του χοιρινού.

Τα στελέχη των σφαγείων μας έκαναν μία πλήρη ξενάγηση των χώρων και των γραμμών παραγωγής και στη συνέχεια ανταλλάξαμε απόψεις για τις τρέχουσες τάσεις στον τομέα χοιρινού και μοσχαριού τόσο στη γαλλική, όσο και στην ελληνική αγορά.

Τέλος αφήσαμε κάποια περιθώρια για διεύρυνση της συνεργασίας μας με νέα δυναμικά και καινοτόμα προϊόντα, όχι και τόσο διαδεδομένα στην τοπική αγορά, αλλά με μεγάλη απήχηση στις αγορές της Ασίας.

Στόχος της επίσκεψής μας ήταν η σύσφιξη των σχέσεων με τους προμηθευτές μας και τους νέους πιθανούς συνεργάτες μας, αλλά κυρίως η σαφέστερη κατανόηση από μεριάς τους των ολοένα και αυξανόμενων αναγκών της τοπικής αγοράς, με μοναδικό σκοπό την ικανοποίηση του πελατολογίου μας.
.

Share This