BOCCA ΚΟΣΙΑΒΑΣ – ΚΟΥΖΙΩΚΑΣ AEBE

Εμπορία νωπών & κατεψυγμένων τροφίμων.

Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων – HACCP/EN ISO 22000:2005

HACCP / EN ISO 22000:2005

Η εταιρεία εφαρμόζει πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP) σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 220000:2005 σε όλα τα στάδια της παραγωγικής της διαδικασίας.

Στόχος μας ήταν και παραμένει η ασφάλεια του πελάτη και η ποιότητα των προϊόντων τα οποία καταλήγουν στον τελικό καταναλωτή.

Για τους παραπάνω λόγους:

  • Η εταιρεία έχει αναθέσει συστηματικούς μικροβιολογικούς και χημικούς ελέγχους των πρώτων υλών αλλά και των προϊόντων σε διαπιστευμένα εξωτερικά εργαστήρια.
  • Η εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια εφαρμόζει αυστηρό σύστημα ιχνηλασιμότητας από την παραλαβή των προϊόντων μέχρι και τη διανομή ώστε να είναι σε θέση να ταυτοποιήσει οποιαδήποτε παρτίδα ή και μεμονωμένο προϊόν όταν αυτό κριθεί απαραίτητο.
  • Η εταιρεία δίνει έμφαση και στα υλικά συσκευασίας (vacuum κτλ.) απαιτώντας από τους προμηθευτές της, την καταλληλότητα αυτών για επαφή με προϊόντα κρέατος.
  • Τέλος, η εταιρεία προβαίνει σε καθημερινό καθαρισμό και απολύμανση του εξοπλισμού και των χώρων επεξεργασίας με εγκεκριμένα απορρυπαντικά για της εργαστηριακές εγκαταστάσεις και τον στόλο.